Η Μεγάλη Πυραμίδα της Ντίζας

Απολλώνιος Ψώρας1

Σε κυνηγάει ο δοσάς; ήρθε η γριά για το νοίκι; Μήπως βλέπεις το μπακάλη και γυρνάς από την άλλη;

Η «Ελλήνων Συνεδρίασις» είναι εδώ για να σε σώσει!

Ο ιδρυτής μας ο Απολλώνιος Ψώρας, μέγα άξιο τέκνο της πατρίδος και Λαμπρός Πυρομιδοχτίστης, Υπερπανάξιος Κάτοχος των 7 Μυστικών, Σεβαστικός Συνεχιστής των Ελ των Ιλ και των Σοφών Σκαμπίλ ήρθε για να σε βοηθήσει.

Έχοντας εντρυφήσει στον πολιτισμό των Μάγια, κατάφερε να αποκρυπτογραφήσει τους Μυστηριακούς Κώδικες του Βατικανού και τους Υπερδοξαστικούς Κλειδάριθμους του Λίχτενστάϊν -Κλάϊν Μάϊν,ώστε να υποκλέψει την τεχνολογία για την κατασκευή των Εξωπραγματικών Υπερμεταμοντερνικών Ιπτάμενων Υποβρυχίων τα οποία μπορούν να κάνουν τη διαδρομή Γιάννενα-Αθήνα σε τρεις ώρες!(από τον καινούριο δρόμο).

Αυτήν την τεχνολογία την πούλησε στη ΝΑΣΑ και πήρε μια συναλλαγματική και ένα γραμμάτιο με συνολική αξία 55 απιθανοφανταστικομμύρια αυστραλιανές ρουπίες τις οποίες είναι διατεθειμένος «να χώσει για να σώσει» τους συνέλληνες.

Μην χάνεις καιρό! Έλα στα γραφεία μας με 200Ευρώ στο χέρι για κάτι φωτοτυπίες και εμείς θα σου δώσουμε μια υποσχετική με την οποία θα μείνει σίγουρα ευχαριστημένος ο περιπτεράς και θα διαγράψει το βερεσέ.

Απολλώνιε,ΧΩΣΕ και ΣΩΣΕ!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s