Κατευθυντήριες οδηγίες (guideline) για να αναγνωρίσετε μια μάγισσα από την ευρωπαϊκή εταιρεία καταπολέμησης της μαγείας και του κομμουνισμού.

Ετικκέτα10.jpg

Monty Pythons and the holy grail-The village witch scene

Μόλις εντοπίσετε μία ύποπτη, σχηματίζετε έναν όχλο. Απαραίτητα να κραδαίνουν γεωργικά εργαλεία, όπως δικράνες, τσάπες ή τρακτέρ και αναμένους δαυλούς ουρλιάζοντας «Κάψτε την! Κάψτε την!» προκειμένου να μεταφερθεί η ύποπτη στις αρμόδιες αρχές.

Αφού ντύσετε την ύποπτη σαν μάγισσα σύμφωνα με τα καθιερωμένα χολυγουντιανά κλισέ ,μακριά γαμψή μύτη-κρεατοελιά μεγέθους φίατ 500 και μυτερό καπέλο από το ζάρα έτσι ώστε να την ξεχωρίζει από μακριά και ο πιο γκαβός εκπρόσωπος της δικαιοσύνης, είναι έτοιμη πια να την παρουσιάσετε στον ειδικό ανακριτή.

Η συλλογιστική είναι λοιπόν η εξής(ISO 9002)

Αφού τις μάγισσες τις καίμε άρα είναι ξύλινες αφού και το ξύλο καίγεται. Έτσι, για να διαπιστώσουμε αν η ύποπτη είναι ξύλινη δεν αρκεί να φτιάξουμε μια γέφυρα από αυτήν, γιατί γιοφύρια-αυτό θα το επιβεβαιώσει ο οποιοσδήποτε αρχιμάστορας από την Άρτα- φτιάχνουμε και από πέτρες. Επομένως, αντί να χρειαστεί να φτιάξουμε βάρκα από την ύποπτη για να δούμε αν επιπλέει όπως το ξύλο χρησιμοποιούμε μια πιο απλή μέθοδο. Με την εξέλιξη της επιστήμης και της τεχνολογίας γνωρίζουμε πια πως οι πάπιες, επιπλέουν όπως το ξύλο. Έχουμε έτσι ένα ασφαλές κριτήριο αφού αρκεί να ζυγίσουμε την ύποπτη: Αν είναι πιο βαριά από την πάπια, είναι μάγισσα.

Τώρα μπορούμε να κάψουμε την ύποπτη με ασφάλεια, να σφάξουμε την πάπια για να την μαγειρέψουμε με πορτοκάλι και να γιορτάσουμε το χαρμόσυνο γεγονότο.

Οποιαδήποτε ομοιότητα με ενώσεις, εποχές και πάπιες είναι τελείως συμπτωματική.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s