Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι ολα τα ίδια μένουν.Το πλήρες κείμενο

Το κείμενο που ακολουθεί γράφτηκε πριν δεκαπέντε περίπου χρόνια. Σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Ολόκληρο το κείμενο με κάποιες προσθήκες.

kamikazi-2

 • Το πολυμέσο εξέπεμπε σε τρέχουσα μεταγλώσσα παραπειστικά μυνήματα καταναλωτικής ευδαιμονίας μετουσιωμένης σε τετράχρονη ευεξία δίλιτρης ρυπογεννήτριας.Κύριος σκοπός της μεταγλώσσας είναι να καταφέρει ακόμα και στον πιο κρεττίνο των καταναλωτών να ενεργοποιηθούν τα εξαρτημένα αντανακλαστικά του.
 • Ο καπιταλισμός ελευθερώνει πουλώντας «ελευθερία» στην επιλογή του προϊόντος σερβιέτα,κωλόχαρτο,* και “παρέχοντας το δικαίωμα” στην κατανάλωση ή την “ελέυθερη πρόσβαση” στην τεχνολογία.(*σύριζα).
 • Πληροφορική ισχυρίζονται η επόμενη επανάσταση.Πόσοι από τους προλαιτάριους της κυβερνητικής έχουν την οικονομική δυνατότητα να παρακαλουθούν στο διηνεκές την εξέλιξη;
 • Η πολιτική ορθότητα αποστειρώνει τη γλώσσα, σκοτώνει τη σημασία, κατευθύνει τη συνείδηση. Αν ο καπιταλισμός χαρακτηριστεί «λαϊκός» (σημ.Βλ. Σημίτη για το χρηματιστήριο) υποτίθεται πως αλλάζει, γίνεται ανθρώπινος αφού οι μάζες έχουν πρόσβαση σε αυτόν ή αν ο μαύρος ονομαστεί αφροαμερικάνος ότι έχει υποστεί και ότι θα υποστεί στο μέλλον από τους πολιτικά ορθούς αφεντάδες του, δεν θα είναι ρατσισμός.
vindagefamilyads
Βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής:Οι ίδιοι που σε ξεπατώνουν στη δουλειά σου πουλάνε και το αντίδοτο του ξεπατώματος

Δημοκρατία

 • Η δημοκρατία της αγοράς πραγματώνεται και διευρύνεται με τα καταναλώτικά δάνεια όπου οι καταφρονεμένοι αποκτούν πρόσβαση στις “ελευθερίες” με υποθήκη το ανύπαρκτο μέλλον τους. Διάφοροι κακώς προτιθέμενοι, ασχημονούντες παλαιόθεν, ομιλούν για πολιτικούς πλασιέ και τ ανάπαλιν, όμως έχουν στιγματιστεί επαρκώς από τις ΕΛΔΕ και τις εταιρείες δημοσίων σχέσεων, έτσι μέχρι τώρα καταφέρνουν να επηρεάσουν μόνο τους γραφικούς εαυτούς τους.

 

Δελτίο ειδήσεων:Όποιος δεν είναι με εμάς είναι με τους άλλους(μόνο που εμείς είμαστε οι “άλλοι”).Και σε αυτόν τον πόλεμο πολλοί καλοί θα θυσιαστούν μα οι κάλλιστοι θα θριαμβεύσουν.Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο κατά τα πατροπαράδοτα

Το πρόγραμμα του Μεγαπολυμέσου συνέχισε με ροκοκό κινηματογραφική τέχνη με ανάλαφρες εκρήξεις διυλιστηρίων και χαρωπές ανθρωποκτονίες, όπου αποδεικνύεται πως

 • όλοι οι οπαδοί του αμερικάνικου ονείρου είναι ήρωες
 • όλοι οι υπόλοιποι που συνεχίζουν να ονειρεύονται, είναι τρομοκράτες
 • ο σκοπός της γυναίκας δεν είναι να ολοκληρωθεί σαν προσωπικότητα, αντιθέτως διαθέτει την ολοκληρωτική ευχέρεια να γίνει καχέχτυπο άνδρακλα ή πρότυπο νοικοκυράς.(Για του λόγου το αληθές συμβουλευτείτε τα τρέιλερ των τρεχόντων τηλεοπτικών σειρών όπου θα δείτε αναίσθητες σκύλες να οδηγούν φαλλοκρατικά οχήματα ή μελαγχολικές Κατίνες να μυξοκλάιγονται σε αστραφτερές ταχτοποιημένες κουζινούλες περιμένοντας τον άντρα της ζωής τους να επιστρέψει νυχοπατώντας από τα νυχτοπερπατήματα)
 • Προς θεού να μην φανεί τι είμαστε!Όσο περισσότερο γυναίκες τόσο λιγότερο άνθρωποι, από το οποίο εξάγεται, όσο λιγότερο ολοκληρωμένοι άνθρωποι τόσο πιο επιθυμητές γυναίκες-όχι ας πουμε σαν τις «αξύριστες τις κνίτισες».Ξεβρακωθείτε για να βρείτε αυτόν που θα σας ντύνει, ντυθείτε για να βρείτε αυτόν που θα σας ξεβρακώνει.Και μη χαίρεστε: Είστε γυναίκες των ταλιμπάν κι εσείς, φοράτε μπούργκες. Η συνεπαγωγή είναι διπλή, μερικές από εσάς γίνεστε Ταλιμπάν και οι ευνουχισμένοι γιοι σας κληρονομούν τα ολόσωμα φορέματα. Unisex ολόσωμα ψεύδη για όλες τις εποχές.

Εκτακτο δελτίο ειδήσεων:Φευ, αλλοίμονο για τα τρέχοντα γεγονότα αν δεν συμφωνούν με τις χαζοχαρούμενες-μέχρι παρεξηγήσεως-απόψεις των διαφημίσεων προιόντων γυναικείας υγιεινής.

 • Ο πολιτισμός της αγοράς-ο πολιτισμός του καπιταλισμού-μπορεί να ανεχτεί μόνο εκείνο το έιδος του ανθρωπισμού που υπόκειται σε αγοραπωλησίες και γενικά κάθε είδους συναλλαγές. ‘Οπου υπάρχει πλεόνασμα το εξαγοράζει και όπου υπάρχει έλλειμα τον πουλά προκειμένου να διατηρήσει την ανταλλαχτική του αξία στα επιθυμητά επίπεδα.
 • Πρώτος διδάξας του αιώνα ο ναζισμός.Για κάθε γερμανό στρατιώτη “θύμα τρομοκρατικής επίθεσης” πενήντα άμαχοι.Για τον υπολογισμό της τρέχουσας α.α. ένα παράδειγμα: Για έξη χιλιάδες θύματα της επίθεσης στους δίδυμους πύργους, τριαντατέσσερις χιλιάδες(34000) παιδιά του λεγόμενου τρίτου κόσμου από πείνα την ίδια ακριβώς μέρα για τα οποία παραδόξως κανείς δεν μας ρώτησε αν ήταν τα δικά μας τι θα λέγαμε.Περί της αξίας χρήσης του ανθρωπισμού ανατρέξτε στις ανακοινώσεις του λευκού-ωσάν περιστερά-οίκου ή των κατά τόπους ΗΠΑλλήλων τους.

Περιστροφή

 • Στροβιλισμός τάσεων, τρόποι που εναλλάσονται ιλιγγιωδώς, ersatz της ιστορίας που εντυπωσιακό και πολύχρωμο τυπώνεται στην ανθρώπινη μνήμη σαν αέναη επανάληψη ρυθμών. Ακίνητη κίνηση, οι ποσότητες παρουσιάζονται ως ποιότητες: Οι «επαναστατικοί» μπλε και πράσινοι κόκκοι και η νέα βολική συσκευασία.
 • Η συνεχής ανακατασκευή της μορφής ανακατασκευάζει και τη συνείδηση.Η μόνη επιτρεπτή εξάλλου είναι ο «συνειδητός» καταναλωτής.
 • Ισχυρίζονται πως η ανάγκη δεν κινεί τον κόσμο- τα ήθη και τα έθιμα αντιπροτείνουν μα η κύρια ασχολία του μάρκετινγκ είναι η δημιουργία και επιβολή καινούριων αναγκών: Το κινητό τηλέφωνο δεν είναι ίδιο με εκείνο που διαθέτει αναγνώριση κλήσης κ.ο.κ
 • Σ εσένα πουλάω πουλάω «αναγνώριση κλήσης» σε εκείνον που σε ενοχλεί «απόκρυψη κλήσης». Εναλλάξ είστε ελεύθεροι.

images     images-1

 

 

 

 

Στροβιλισμός.

Οι χίππυς πέθαναν,θα πεθάνουν και θα πεθαίνουν στους αιώνες ,κάθε φορά λιγότεροι όμοιοι με τον εαυτό τους, μόνο η πρέζα φέρεται προς στιγμή ως «μορφή αντίστασης» , βέβαια η υποχρεωτική κατανάλωση της δεν αργεί, πλησιάζει ο καιρός που θα καθιερωθεί ως επίσημη επιλογή, του συρμού σε πρώτο στάδιο κι έπειτα δια νόμου. Δεν πρόκειται περί χρησμού, δεν είμαστε Κασσάνδρες. Οι πιο παρατηρητικοί θα έχουν προσέξει τη διαδικασία εθισμού των τηλεθεατών.

Τίνος το αίμα στις οθόνες χύνεται;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s