Όλοι κάνουν σάτιρα!

10.jpg
Το γελιο της αρκούδας

Μας αρέσουν πολύ οι «σατιρικοί καλλιτέχνες». Μερικοί από τους γείτονες μας είναι «σατιρικοί καλλιτέχνες». Η κουτσή Μαρία είναι «σατιρικοί καλλιτέχνες» :Ανοίγεις τα φεισμπούκια και ξεκαρδίζεσαι καθώς είναι φίσκα από «σατιρικοί καλλιτέχνες», σαν να είσαι πάλι στο γυμνάσιο ένα πράγμα.

Ένας μικρός μήτσος!

Ο λακης είναι «σατιρικός καλλιτέχνης».Πολύ σατιρικός,πάρα πολύ σατιρικός, πιο πολύ σατιρικός θα λέγαμε παρά καλλιτέχνης. Έχει ένα πηγαίο ταλέντο να ασκεί κριτική στην εξουσία (του ΚΚΕ)ως ένας περίπου αλλά όχι ακριβώς, εντελώς διαφορετικός Αριστοφάνης.Μιμείται το Λογοθετίδη με τρόπο που θα έκανε την Ίλια Λιβηκού να κατουρηθεί από τα γέλια, τόσο καλός σατιρικός καλλιτέχνης είναι.Είναι ένας μικρός,μικρούλης μήτσος.Επί πασοκ έδινε παραστάσεις στην Εκάλη.

ΑΜΑΝ οι αστείοι!

Οι αΜΑν έχουν πολύ πλάκα.Το χιούμορ τους γίνεται αισθητό από μακριά:Ονόμασαν το σκύλο τους «Σαρδέλλα».Αν είχαν γάτο θα τον φώναζαν «Σκουληκομερμηγκότρυπα» και θα χαχάνιζαν ως την άλλη Δευτέρα. Αν η σάτιρα έχει να κάνει με  τη μεγένθυση αληθινών καταστάσεων ως την υπερβολή με σκοπό να προκαλέσουν το γέλιο και μέσω αυτού να ενεργοποιήσουν την κριτική ικανότητα του θεατή,οι ΑμαΝ  αμβλύνουν την κριτική ικανότητα του μέσω επινοημένων καταστάσεων για να ενεργοποιήσουν την γελοιότητα.

«Ότι να ‘ναι».Συ είπας!

Πως θα ξεχωρίσεις έναν «Ότι να ναι» με κλειστή την τηλεόραση. Θέλει να γίνει ο ΑΜΑΝ(ες) του Αλαφουζοκάναλου. Γυρνάει βιντεάκια που θα συγκινούσαν και τον πιο αδιάφορο εφοπλιστή.Χρησιμοποιεί όλα τα κλισέ των αποπάνω. Ίνδαλμα του οι Λυριτζής-Οικονόμου όταν έκαναν τηλεφωνικές φάρσες στο ραδιόφωνο. Μια μέρα θα γίνουν «σοβαροί δημοσιογράφοι».Μονοπώλια,Λαϊκός.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s