Πάνω απ’ όλα η καριέρα!

Πρώτη φορά αριστερά κι ένα καιρό ,ήταν ένας τυπάς που χάριν ευκολίας θα αναφέρεται ως «Ο Κώστας». Τα φερε έτσι ο γερο-διάολος που   Ο Κώστας δεν ήταν στέρφος. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή…

Αυτός Ο Κώστας μέτριος καθώς ήταν σε όλα του, εκάθισε από νωρίς και σκέφτηκε πως με θεμέλια ψεύτικα δεν πρόκειται να ζήσει, κάλλιο πέντε και στο χέρι παρά γαιδουρογύρευε που λένε κι οι αριστεροί που δεν τα παραπέμπουν όλα στη Δευτέρα παρουσία, πόσο μάλλον στην Τρίτη ή την Παρασκευή.

«Θα πάω να βγάλω το ΤΕΙ καλαθοπλεκτικής να βολευτώ, να βάλω μια βούκα ψωμί πάνω απ το κεφάλι μου» σκέφτηκε.

Από οικογένεια δεξιά ήτανε ο βαριόμοιρος κι αυτό που κολλάει θα μου πείτε, αλλά κολλάει γερά μάλιστα γιατί, από εδώ το χε από εκεί το χε, επί Σιμήτη του Πρώτου βρήκε γερό μέσο, πράσινο σαν φρέσκο μαρουλάκι. Πήρε λοιπόν το πτυχίο υπο μάλης και άαααραξε.

2.jpg
Middle-class Nazi Troll:Ψηφιζει τα πάντα

Έτσι Ο Κώστας έμαθε να μιμείται το ΒΛΑΚΑ ώσπου του έγινε συνήθειο: «Απεργία!» του λεγες «Θες να σκοτώσεις το παιδάκι μου!!» σου απαντούσε ουρλιάζοντας και η συνείδηση του ησύχαζε-σε πέντε λεπτά ροχάλιζε κιόλας.

Βολεμένος λοιπόν καθώς ήταν στον καναπέ του-οικογενειάρχης άνθρωπας- ενώ ο Κόσμος κι ο κοσμάκης περιφερόταν γύρω του, νόμισε ο τρισκατάρατος και τετραπέρατος αυτός Ο Κώστας, μέτριος και γλυκύβραστος καθώς ήταν ,πως όλα-Το σύμπαν, η ζωή και τα πάντα- αφορούσαν αυτόν και τον κληρονόμο του. Αποφάσισε λοιπόν να παρέμβει δυναμικά. Δεν άφησε μπλογκ ή τουίτ που να μην επενέβη να σχολιάσει, στο όνομα της ενότητας βολεψάκηδων και Άρχουσας Τάξης. Αφού πασάλειψε γλίτσα το διαδίχτυο σε όλο του το πλάτος, κλείστηκε τελικά στο καβούκι του ο μάλιαγκας και ζήσαν αυτός καλά κι εμείς χειρότερα.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s